Friday, 21 June 2013

NOVEL TU


Aku naik lemak lagi minggu ni.  Cian kat aku punye blog ni, tak terjengah.  Ni semua salah novel tu la.  Aku tak tau ape ke jadahnye aku teringin sangat nak gi bace novel ni.......hehehheiiiiiiiii.  Alih2 aku sangkut, dah lah minggu ni kene key in SKT.......buang tebiat betollllll!  


Ok, aku tak nak hipokrit, memang le masa mude remaje dulu memang aku gile bace novel romance, tapi aku tak pegang pon novel romance BM.  Yang aku hangkut, aku gayut novel tulisan Sydney Shieldon, Kate dan ade la lagi.........kan ape, aku dah biase tengok bende tu sekeliling aku.

Korang jangan gelakkan aku bile korang tau novel yang aku bace ok, janji tau......Biar aku coverline dulu sebelom ade orang kutuk aku, usia tidak membataskan bahan bacaan kite.......huhuhu.  Dah lame jugak aku tiggalkan dunia novel cinta ni.  Bahan bacaan aku lebih kepada ilmiah, seperti financial freedom, agama, majalah pon aku pilih kalo nak baca.

Seminggu sebelom abang long birthday, sibuk die sebut nak beli sebuah novel.  Dapat je duit hadiah dari pakcik nye, terus je  kita orang gi kedai buku, nilah novelnye.
Oi tak sangke aku abang long boleh layan novel skang ni.  Jadiknye apu pon nak tau lah ape yang syok sangat tentang novel ni.  Korang nak tau jalan criter ni, hahahaha gilah carik kat kedai buku......

No comments:

Post a Comment