Tuesday, 16 July 2013

AROMATIC AIR FRESHNER MUNIF HIJJAZ! WANGI NYE....

Fuhh, baru balik pekene White Lady kat Kubah ria.......Amaran, tidak sesuai untuk mereka yang ada kencing manis...Sebelum tu baru je lepas mempromosikan Aromati Air Freshner Munif Hijjaz kat member yang keje extended hours.........jual 10 botol.



Nilah fliers die.  Pewangi ni di datangkan dalam botol, bertali dan harumannya dalam bentuk cecair.

 Namanye FRESH & EASY.

Ada 24 haruman semuanya : Strawberry, White Vanilla, Green Apple, White Peach, Apple Blossom, Peach Flower, Guava Berry, Baby Angel, Blueberry, Apricot, Bali Jasmine, Juicy Orange, Lavender, Fizzy Lime, Honey Angel, Fresh Lemon, Paris Rose, Pandan Fresh, Hibiscus, Aqua Fresh, English Blueberry, Wild Orchid, English Lavender dan Blooming Peach.

Sesungguhnya baunya memang harum dan memikat......tak caya cium......hahaha.  Sungguh! dalam masa 1/2 jam je tadi aku dah jual 10 botol!

Packaging juga sangat2 comel, cantik dan menawan.  Sesuai untuk cenderahati terutama untuk musim perayaan, atau house warming door gift.
Satu botol wangian ni bertahan untuk 30-45 hari.  Jimatkan, sebab dihasilkan dalam bentuk pati minyak wangian tulin.  Lagi sat kelebihannya, tak perlu beli pewangi berasingan untuk kereta dan bilik, beli satu bila nak masuk keta korang gantung je dlm keta, sampai rumah bawak masuk dan letak dalam bilik......dada.
Korang boleh kontrol kepekatan haruman ni, sebab miyak wangi tu tak touch tali untuk gantung tu, so kalo nak bau kuat, tonggeng botol lama sikit kasi basah betul2 tali tu, kalo tak tip je sekejap.....tak dapat bayangkan? korang tengoklah botol die ni

So untuk member yang kenal ngan aku.,bolehlah dapatkan dari aku dengan harga RM15 sebotol, berbaloi tau.  Kalau ade yang nak beli tapi tak tau kat mana, kalau nampak je posmen hantar surat kat kawasan korang panggil je die dan bagitau korang nak benda ni, esok die hantar dengan harga yang sama.  Betol aku tak bohong.  Yang aku jual ni pon hubby aku yang bawak balik, die kakitangan pos malaysia dan die yang bagitau aku camtu......

p.s....ada yang tanye aku, haruman ni organik ke....itu aku tak dapat jawab....sebab yang claim produk die organik, kita pon tak tau camne nak buktikan!

1 comment:

  1. Salam, saya ingin kongsi maklumat ini, sekian terima kasih!

    ReplyDelete